Laadukkaat kylpyhuone- ja saunaremontit Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Tervetuloa kylpyhuone- ja saunaremontteja käsittelevään osioomme. Tällä sivulla mietimme miten voisimme kehittää märkätilojasi yhdessä. Osa elämäähän on pitää itsestään, ajatuksistaan ja perheestään huolta. Se onnistuu tietenkin parhaiten kun ympärillä on kaikkea sellaista mistä koko perhe voi nauttia.

 

Kylpyhuoneiden ja saunojen uudistukset ovat yksiä kodin vaativimmista remonteista ja ne tuovat sekä pölyä että ääntä arkeen, mutta me pidämme huolta siisteydestä, suojauksesta ja rakennuspölyn hallinnasta. Näin pääsemme varmasti haluttuun lopputulokseen. Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä maksuton kartoituskäynti kylpyhuone- ja saunaremontille Uudenmaan alueella!

Yhteystiedot

Tarkat aikataulut ja pitävät sopimukset

Meiltä saatte tarkat aikataulut, josta ilmenee mitä tapahtuu milloinkin. Tällä tavalla sinun ja perheesi niin on helpompaa suunnitella arjen askareita.

 

Kaikki alkaa siitä kun pyydät meidät kartoitus käynnille, jossa tarkastellaan kylpyhuoneen ja saunan kokoa, materiaaleja sekä haluamianne muutostöitä. Niiden pohjalta voimme tehdä alustavan tarjouksen.

Joustavaa palvelua ja luotettavaa yhteistyötä

Märkätilaremonteissa voi sattua yllätyksiä ja purkamisen yhteydessä löytyä esimerkiksi kosteusvaurioita. Tällaisissa tilanteissa veloitamme lisätöistä erikseen, mutta usein taloyhtiö osallistuu kustannuksiin.

 

Meillä on myös laaja yhteistyökumppani verkosto, joten mitä ikinä sattuukin – meiltä löytyy ratkaisu siihen. Asentajillamme on VTT-vedeneristyssertifikaatti ja kaikki tarvittavat luvat. Dokumentoimme kaikki tärkeät työvaiheet Kotopro-ohjelmalla ja annamme raportit työstä.

Katso kuvat töistämme

Kuvagalleria