Rakennus- ja remontointipalvelut ammattitaidolla Siuntiosta

Ota yhteyttä

Remontit avaimet käteen -periaatteella

TTM-rakennusliike Oy ja Fluxel Oy tarjoavat kattavat rakennus- ja remontointipalvelut Siuntion alueella ja lähiseudulla. TTM-rakennusliike Oy tarjoaa rakennuspuolen sekä LVI-työt, ja Fluxel Oy hoitaa sähkötyöt sekä suunnitelmat. Toimimme tiiviissä yhteistyössä, ja näin pystymme takaamaan aukottoman valvonnan työmaillamme. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä tilaajista sekä taloyhtiöistä. Tulemme mielellämme antamaan maksuttoman arvion remontistasi, ota yhteyttä!

Monipuoliset työnjohtopalvelut

Tarjoamme työnjohtopalvelua yrityksille sekä yksityisille. Palvelun tarkoituksena on saada asiakkaan työmaat sujumaan aikataulussa ja laadukkaasti. Tällä palvelulla säästät selvää rahaa, ja työmaanvalvontapaketti räätälöidään tarpeittesi mukaan.

Työmaan johtopalvelut:

  • tarjousten vertailu ja urakoitsijan valinta

  • suunnitelmien läpikäynti

  • aikataulutus (putkimiehet, sähkömiehet, rakennustyöt jne.)

  • työmaavalvonta (laatu, aikataulut yms.)

  • työmaan vastaanotto urakoitsijan kanssa

Remonttineuvontapalvelu

Tarjoamme myös opastusta remontin läpiviemiseen ja oikeiden työtapojen käyttämiseen. Tämä palvelu auttaa pääsemään tarjouspyyntövaiheessa oikeanlaisiin hintoihin ja välttämään riitatilanteita.

Remonttipalvelut

Toteutamme huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit kokonaisvaltaisina ja yksilöllisinä palveluina suunnittelusta toteutukseen asti. Remontti alkaa asiakkaan tarpeesta. Autamme materiaalivalinnoissa, ja asiakkaan toiveesta myös myymme materiaalit. Suunnitteluun kuuluvat myös remontin aikataulut, mahdolliset luvat, taloyhtiöilmoitukset, materiaalitilaukset jne. 


Kokonaisvaltaisessa huoneistoremontissa aikataulutus on tärkeässä roolissa. Sitoudumme tekemään remontin sovitussa aikataulussa, ja annamme siitä realistisen arvion. Olemme vuosien varrella saaneet kokoon hyvän työporukan, jonka jälkiä ei tarvitse korjailla. Laatutakuut annamme sekä työlle että materiaaleille.

Pyydä tarjous